SEGRE

ESNOTICIA

L'hostaleria de Lleida veu “il·lògic i sense sentit” limitar terrasses al 50%

La Federació denuncia que el Govern ha pres la mesura sense analitzar la situació || Aplaudeix la crítica de l'ajuntament de Lleida a aquesta nova restricció

Imatge d'arxiu de diverses terrasses a la plaça Ricard Viñes de Lleida.

Imatge d'arxiu de diverses terrasses a la plaça Ricard Viñes de Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Hostaleria de Lleida afirma que “no hi ha cap sentit ni cap lògica” al fet que el Govern hagi limitat l’ocupació a les terrasses al 50% a Lleida, Alcarràs, Torres de Segre, Aitona, Seròs, Soses i la Granja d’Escarp. “Havien de prorrogar les restriccions i segur que van prendre la mesura sense tenir en compte la situació actual. Pensen que a Lleida només som quatre...”. Així de contundent es va mostrar ahir el secretari general de l’entitat, Ramon Solsona, que va denunciar “falta de rigor” davant de la presa d’aquestes decisions i d’“interacció” amb un sector “desesperat”. “Ja no tenim la problemàtica dels temporers i a Aitona i Seròs la cosa va bé... tenim la sensació que ens enganyen”, va subratllar, i va afegir que “la gent no entén aquest pas cap enrere”.

D’altra banda, Solsona va dir que parlaran amb la Paeria de Lleida per veure si pot ajudar. “Després de les declaracions de l’alcalde, Miquel Pueyo, en les quals va criticar la nova mesura, volem aprofitar aquesta nova visió del consistori, malgrat que hauria d’haver arribat abans”, va assenyalar. En concret, Pueyo va dir que no compartia la decisió, “ja que complint les mesures preventives hi ha un espai segur” i va alertar que pot comportar “un lleure clandestí”.

Precisament, Solsona va dir que “el primer ministre holandès, Mark Rutte, va recomanar les trobades als bars i restaurants perquè són espais més segurs que els domicilis, on ens podem relaxar” i va afirmar que “després del ple en el turisme al Pirineu sense que els casos s’hagin descontrolat es demostra que el sector és segur”.

Fotografia feta ahir de diverses terrasses a la plaça Ricard Viñes de Lleida.

Fotografia feta ahir de diverses terrasses a la plaça Ricard Viñes de Lleida.AMADO FORROLLA

tracking