SEGRE

SUCCESSOS SEGURETAT

Veïns denuncien continus aldarulls a prop de l'Auditori

La Guàrdia Urbana arresta un home per amenaçar joves amb un ganivet || Tenia una prohibició judicial de portar armes

Cinc patrulles de la Guàrdia Urbana es van desplaçar dimecres a la nit a la zona.

Cinc patrulles de la Guàrdia Urbana es van desplaçar dimecres a la nit a la zona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’enèsima baralla a la zona de l’Auditori es va saldar dimecres a la nit amb un veí de 29 anys arrestat per amenaçar amb un ganivet un grup de joves, malgrat tenir una ordre judicial que li impedia portar armes. Fa setmanes que els veïns denuncien que “cada nit des de fa tres mesos es repeteixen baralles, crits i robatoris”, per la qual cosa l’incident d’ahir no “ens sorprèn perquè és l’habitual des que va començar el desconfinament i en altres ocasions fins i tot hem arribat a presenciar un apunyalament i una agressió sexual”.

L’últim incident es va produir pocs minuts abans de dos quarts de dotze de la nit de dimecres, quan la Policia Local va ser alertada d’una baralla. Fins al lloc es van desplaçar cinc patrulles de la Urbana, que van identificar el presumpte autor de les amenaces, un jove de nacionalitat espanyola a qui constaven diverses ordres judicials, inclosa la prohibició de portar armes. Davant d’aquests fets, els agents el van arrestar per un presumpte delicte de trencament de condemna.

El detingut va donar puntades al vehicle policial i també va ser acusat d’un delicte de danys

Mentre efectuaven el trasllat al vehicle policial, el detingut va clavar repetides puntades de peu a les portes, per la qual cosa també se’l va acusar d’un delicte de danys.

Els veïns van valorar positivament que “dimecres per fi es va produir la primera actuació policial per evitar aquests comportaments”, encara que van exigir més vigilància policial. Segons van dir, a les molèsties que ocasionen a altes hores de la nit s’hi suma “la por de passar per aquest carrer a partir de les onze de la nit”.

“Tenim dret a descansar i no ens sentim segurs”, van concloure.

Segons l’últim balanç dels Mossos d’Esquadra, l’any passat es van registrar a les comarques lleidatanes un total de 240 denúncies per trencaments de condemna, que es van traduir en un total de noranta detencions.

tracking