SEGRE

Els firaires demanen una taula de diàleg per poder ser a les Festes de Tardor de Lleida

Firetes a les passades Festes de Tardor, l’última ocasió en la qual s’han instal·lat a Lleida.

Firetes a les passades Festes de Tardor, l’última ocasió en la qual s’han instal·lat a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’asso· ciació de firaires de Lleida, Hugo García, va dir ahir que ha demanat als partits polítics amb representació municipal que es creï una taula de diàleg “per poder venir a les Festes de Tardor”. Una proposta que fan després que només dos atracci· ons es presentessin al concurs que va fer la Paeria i que ha comportat que l’ajuntament de· cidís que no hi haurà firetes. “La nostra voluntat és poder venir a Lleida tal com hem fet sempre, però demanem que no només es tingui en compte l’oferta econòmica en el con· curs”. Per això, García espera que la taula de diàleg serveixi per poder assolir una entesa amb tots els grups i “acordar així unes condicions justes i que Lleida tingui firetes”.

D’altra banda, l’ajuntament acceptarà que vinguin nous fi· raires per a les Festes de Tar· dor malgrat que el termini per poder presentar ofertes ja ha expirat.

D’aquesta manera ho va as· segurar ahir l’edil de Partici· pació, Elena Ferre, a l’emissora Ua1, i va recalcar que això no implicava un canvi de model. “Es deixarà la contractació oberta malgrat que s’hagi aca· bat ja el termini, però el que no farem serà tornar al model antic de donar la gestió del re· cinte a una associació especí· fica”, va assenyalar.

tracking