SEGRE

Lleida tindrà 1.275 alumnes menys d'Infantil i Primària aquest curs

Tanmateix, guanya 480 estudiants a Secundària Obligatòria

Alumnes reformen i amplien l'IMO - Alumnes de construcció, fusteria, pintura i soldadura del programa de la Casa d'Oficis de l'Institut Municipal d'Ocupació (IMO) estan finalitzant les obres d'adaptació de les instal·lacions per complir els requeriments de la Covid. Han enderrocat parets, canvien la distribució del mobiliari i pinten les aules.

Alumnes reformen i amplien l'IMOPaeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els centres educatius de la província de Lleida perden aquest nou curs escolar 632 alumnes d’Educació Infantil i 643 d’Educació Primària respecte a l’any anterior, però en guanyen 480 a Educació Secun· dària Obligatòria (ESO). Així consta a la documentació facilitada pel delegat d’Educació, Carles Vega, en la reunió del consell escolar territorial d’ahir. D’aquesta manera, el total d’alumnes a Infantil, tant en els centres públics com concertats, serà d’11.334; a Primària, de 26.466, i a Secundària Obligatòria, de 18.134.

En total, seran 55.934 els estudiants d’aquestes tres etapes, 795 menys que el curs anterior. A més, el nombre de matriculats en centres públics que imparteixen Batxillerat són 3.398, mentre que 1.998 alumnes faran un cicle de Formació Professional de grau mitjà i 1.466 de grau superior, també en equipaments públics. Respecte als grups escolars, tant a la pública com a la concertada, n’hi haurà dos més d’Infantil, amb un total de 614; dinou menys a Primària, amb 1.311, i 28 més a Secundària, amb 680. De fet, 4.773 alumnes començaran primer d’ESO, dels quals 3.579 aniran a un institut públic (213 més que l’any anterior) i 1.194 a un centre concertat, 62 més. En total hi haurà 183 grups d’aquest primer curs de Secundària, dels quals 138 corresponen al sistema públic –13 més que l’any anterior– i 45 al concertat –tres més–.

Diversos assistents a la reunió del consell escolar van assegurar que Vega va fer una crida a la tranquil·litat, que assegura que tot està a punt per iniciar el curs.

Col·legi Joan XXIII

Sobre els nou docents del col· legi Joan XXIII que ahir es van sotmetre a una prova PCR, després de donar un altre mestre positiu en Covid-19, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va assenyalar ahir a primera hora de la tarda que no li constaven els resultats de les proves, però que s’aplicaran els protocols. Fonts del departament van afirmar que si donen positiu seran substituïts, com es farà amb el que ja va donar positiu.

tracking