SEGRE

BARRIS HABITATGE

Veïns del carrer del Nord de Lleida denuncien inseguretat pels okupes de quatre pisos

Edifici amb tanques al carrer del Nord a l'espera de sanejar la façana

Edifici amb tanques al carrer del Nord a l'espera de sanejar la façanaMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns del carrer del Nord, al barri del Noguerola, denuncien que des de mitjans d’estiu tenen problemes amb un grup d’okupes que s’ha instal·lat en quatre habitatges, tots propietat d’entitats bancàries. “De moment han entrat a quatre pisos, però ho han intentat en un parell més com a mínim”, va assegurar una veïna, que va afegir que des que va arribar aquest grup d’okupes a aquest carrer, “hi ha crits i cops a altes hores de la matinada i fan malbé mobiliari urbà, a més dels intents d’okupació en altres pisos, la qual cosa genera molta inseguretat entre els veïns”.

Per aquest motiu, han sol·licitat tant a l’associació veïnal com a l’ajuntament de Lleida que intervinguin en l’assumpte, ja que “de moment el banc no ha denunciat aquests fets i nosaltres no podem fer cap altra cosa que avisar les autoritats, perquè fins i tot tenim por de deixar la casa buida i que ens la puguin okupar”, va lamentar la mateixa veïna.

Fonts municipals van assegurar que estan al corrent d’aquesta situació després de parlar amb els veïns afectats. “Estem treballant per poder trobar una solució satisfactòria i estem en contacte directe amb els veïns per si hi ha més successos com aquests a la zona”, van respondre.

tracking