SEGRE

Renfe recupera la connexió AVE entre Granada i Barcelona, amb parada a Lleida

Un tren AVE sortint de Lleida, a l’altura del pont de Príncep de Viana.

Un tren AVE sortint de Lleida, a l’altura del pont de Príncep de Viana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe recuperarà a partir del proper 5 d’octubre el servei directe d’Alta Velocitat-Llarga Distància entre Granada i Barcelona. Des d’aquell dia circularan en sentit Barcelona-Granada i a partir del 6 d’octubre en sentit Granada-Barcelona, segons ha informat aquest divendres Renfe en un comunicat. Els trens tindran horari de matí, amb sortides de l’estació d’Andaluces, a Granada, a les 8.15 hores, i de Barcelona Sants a les 8.30 hores. Ambdós realitzaran les parades habituals a Antequera (Màlaga), Còrdova, Saragossa, Lleida i Tarragona, i els temps de viatge es mantenen sense variació respecte als anteriors, en l’entorn de les 6 hores i 15 minuts.

La nova programació a partir d’octubre es realitzarà amb els trens acoblats, en part del recorregut, a altres trens AVE entre Andalusia i Catalunya, com és habitual en aquests trajectes.

Ambdós trens, informa Renfe, tindran horari matinal (abans de març: sortida de Barcelona a les 6.50 hores i de Granada a les 15.45 hores).

Renfe va ajustar l’oferta en tots els seus serveis el mes de març passat amb motiu de l’inici de l’alerta sanitària i el decret de l’Estat d’Alarma, però una vegada superades les restriccions de mobilitat inicials, l’oferta s’ha anat incrementant de manera progressiva.

tracking