SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Presó per intentar matar la seua ex a Cappont

La Urbana va arrestar hores després un altre veí de Lleida que presumptament havia agredit la seua parella, que va denunciar que feia 3 anys que patia agressions i amenaces

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció de guàrdia de Lleida va decretar ahir l’ingrés a la presó de l’home de 54 anys detingut dissabte a la matinada per intentar matar a ganivetades la seua exparella en un habitatge de Cappont. Com va avançar SEGRE, va ser la mateixa víctima la que va alertar la Urbana a les quatre de la matinada. Els agents van comprovar que la dona tenia talls i lesions en diferents parts del cos i van iniciar la recerca del presumpte agressor, que havia fugit.

A l’habitatge, els urbans van trobar un ganivet d’uns 30 centímetres de fulla i la víctima, que va rebre diverses ferides, va ser traslladada a l’Arnau, on va rebre l’alta hospitalària hores després.

Una patrulla va localitzar el vehicle del presumpte agressor al barri de la Mariola. El sospitós va intentar fugir i va acabar xocant amb una glorieta al carrer Ferran el Catòlic. Els agents el van arrestar pels delictes d’homicidi en grau de temptativa, violència de gènere, amenaces i contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i negar-se a fer la prova d’alcoholèmia.

Així mateix, la Urbana va detenir hores després, gairebé a les tres de la tarda de dissabte, un altre veí de Lleida per presumptament agredir la seua parella en ple carrer. Una patrulla va acudir al carrer Ermengol VI al ser alertada que hi havia una dona demanant auxili. Una vegada al lloc, la dona va explicar als agents que feia 3 anys que rebia amenaces de mort i agressions per part de la seua parella. També va mostrar als urbans hematomes als avantbraços produïts, segons la seua denúncia, per la seua parella pocs minuts abans. Davant dels fets denunciats, els agents van arrestar la parella de la denunciant, un veí de Lleida de 41 anys, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

tracking