SEGRE

Els comerços del barri Cappont demanen més vigilància nocturna després de "30 robatoris en un mes"

Els Mossos d’Esquadra asseguren que han obert una investigació

Imatge d'arxiu del carrer Doctora Castells de Lleida, al barri de Cappont.

Els comerços del barri Cappont de Lleida demanen més vigilància nocturna després de "30 robatoris en un mes"Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants del barri Cappont de Lleida han demanat a l’ajuntament més vigilància nocturna a la zona en la que, segons les seues dades, des de principis de setembre han robat en uns 30 establiments. El president de l’associació de comerços de la zona, Jordi Cunillera, ha explicat aquest dijous a Europa Press que els comerciants volen que les forces de seguretat intensifiquin la presència al barri i que així li ho van demanar aquest dimecres a l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

L’Ajuntament ha explicat que l’alcalde es va reunir amb els comerciants "per atendre les seues demandes i coordinar amb Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra un dispositiu de vigilància més intensiva i discreta".

A la matinada de dimarts a dimecres es va produir un robatori a la papereria La Lluna, del carrer Sant Joan de Mata, establiment en el qual segons la seua propietària és la segona vegada que han robat.

Els Mossos d’Esquadra han assegurat que han obert una investigació pels robatoris de l’últimes setmanes que els veïns del barri han denunciat.

tracking