SEGRE

Els gossos de l'Horta no pagaran la taxa de 20 euros anuals

Vista panoràmica d'una part de l'Horta de Lleida.

L'Horta de Lleida. Males connexions viàries i de 2.0Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria no cobrarà la taxa anual de 20 euros per gos, 40 per un de potencialment perillós, als veïns de l’Horta, ja que els animals d’aquesta zona “es dediquen a altres tasques, com la de guarda i pastor, per la qual cosa hi ha una exempció”, segons van confirmar fonts municipals. Van afegir que “estaran exempts els animals d’una empresa o autònom que realitza una activitat professional com de rastrejadors, teràpia, seguretat i d’altres” i que “caldrà acreditar-la”.

Precisament, la Paeria va celebrar ahir la comissió de l’Horta, en la qual es va informar de l’inici de les obres de bombatge per subministrar aigua potable al camí de Vallmanya, a Torres de Sanui; Grealó, Camp Rodó i Llívia.

Segons la presidenta de la comissió, Mireia Valls, era una demanda veïnal des de feia temps. També va explicar que està pendent de licitació la instal·lació de les videocàmeres de vigilància i que s’actuarà en la millora de camins i de la senyalització. També s’han instal·lat 23 noves parades del taxi a demanda. D’altra banda, es va descartar el document elaborat per Asaja i modificat pel Comú en defensa dels productors de l’Horta i el pla, ja que es van rebutjar els canvis. El sindicat va dir que mantindrà l’original perquè passi pel ple. Així mateix, Unió de Pagesos insta a potenciar la venda i el consum de productes de l’Horta.

tracking