SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Assalta 10 vegades en mes i mig dos bugaderies de Lleida

El mateix lladre ha robat en aquests dos locals malgrat tenir una ordre d'allunyament || Són d'autoservei i les pèrdues superen els 6.000 euros

Imatge de la bugaderia d’autoservei de Cappont, on s’han produït diversos robatoris.

Imatge de la bugaderia d’autoservei de Cappont, on s’han produït diversos robatoris.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un lladre s’ha convertit en un malson per a dos bugaderies d’autoservei situades a la Bordeta i Cappont que pertanyen a la mateixa empresa. En l’últim mes i mig, el mateix home ha entrat a robar suposadament una desena de vegades en aquests dos locals (l’última dijous passat, quan va ser arrestat amb dos persones més) malgrat tenir una ordre d’allunyament dels dos establiments. “En poc més d’un mes hem presentat deu denúncies sobre el mateix individu, ens trenca les caixes de canvi de monedes, força les portes, ens sostreu la recaptació i hi ha dies en què accedeix diverses vegades per robar”, segons va explicar ahir a aquest diari el propietari de l’empresa, que va afegir que les pèrdues són de més de 6.000 euros entre els diners que s’han emportat i els danys que ha causat.

Les bugaderies, que estan situades als carrers Castelldans i Riu Francolí, no tenen personal però disposen de càmeres de seguretat que han gravat tots els robatoris, que sempre són obra de la mateixa persona. El propietari afirma que “els Mossos van directament a arrestar-lo al seu domicili. Passa a disposició davant del jutge i queda lliure. Des que té una ordre d’allunyament ens ha robat almenys en tres ocasions més”. Per tot això, afegeix que “ens sentim impotents perquè no sabem què podem fer”.

El presumpte lladre va ser detingut de nou dijous pels Mossos d’Esquadra amb un altre home i una dona quan suposadament acabaven de robar a l’interior d’un magatzem al carrer Sant Vicent de Paul, a la Bordeta. Tres individus van sostreure unes bombones de càmping gas. Un testimoni es va adonar del robatori i va poder alertar una patrulla que es trobava a prop del lloc. Ràpidament els agents van poder detenir els tres sospitosos.

A comissaria, els agents van poder relacionar-los amb un robatori que s’havia comès hores abans a la bugaderia de Riu Francolí. Un home va entrar a l’establiment i va forçar amb un tornavís el caixetí mentre la parella vigilava des de la porta. A més del robatori, els Mossos també el van acusar d’un delicte de trencament de condemna. A finals del mes de setembre el van detenir i el van acusar de cinc robatoris.

tracking