SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS SOCIALS

El pavelló per a sensesostre obre avui amb capacitat per acollir 70 persones

El pavelló 3, situat al complex de la Fira a Cappont, ahir.

El pavelló 3, situat al complex de la Fira a Cappont, ahir.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament obrirà avui el pavelló 3 de la Fira com a refugi per a persones sense llar dins del pla Iglú. Un espai que ja va acollir durant els mesos d’estiu persones sense allotjament que van venir a Lleida durant la campanya de la fruita i que ara servirà tant per donar empara als sensesostre com per garantir que compleixin el toc de queda imposat per la Generalitat de 22.00 a 6.00 hores. Segons la tinent d’alcalde de Drets, Sandra Castro, l’espai compta amb una capacitat “per a unes setanta persones, encara que no descartem ampliar-la més si fos necessari”.

Castro va afegir que aquest espai es complementarà amb l’alberg Jericó, que compta amb “unes altres setanta places habilitades per a les persones sense llar, però potser no arribem a fer ús d’aquest espai finalment”. La tinent d’alcalde va afegir que per garantir el funcionament del refugi, que estarà obert fins a mitjans de març, “s’han contractat dos treballadors socials, dos integradors socials i un educador”.

L’associació de veïns de Cappont va evitar pronunciar-se sobre el refugi després que inicialment la Paeria els assegurarà que acolliria “una trentena de persones a tot estirar”. No obstant, finalment seran més del doble de les previstes.

tracking