SEGRE

ESNOTICIA

Menys de l'1% d'alumnes han donat positiu a Lleida

Per sota de la mitjana catalana, que és de l'1,16% || Reobren les dos escoles tancades a l'Urgell la setmana passada

Alumnes i pares ahir a la sortida del col·legi Episcopal.

Alumnes i pares ahir a la sortida del col·legi Episcopal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Menys de l’1% dels alumnes han donat positiu en Covid-19 a Lleida des de l’inici del curs, xifra per sota de la mitjana catalana, que Educació situa en l’1,16%. A la província hi ha 64.210 alumnes entre educació Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP, dels quals s’han contagiat poc més de 600. Actualment, hi ha 139 classes confinades i gairebé 3.300 persones en quarantena, entre estudiants i personal educatiu. La majoria corresponen al Segrià, amb 77 i 1.762, respectivament, però el centre amb més aules tancades és l’institut Ciutat de Balaguer, amb 8 i 197 persones. En el conjunt de la Noguera hi ha 15 classes i 378 persones. A les Garrigues compten amb 4 classes i 104 afectats; a la Segarra, 10 i 205; i a Aran, 2 i 5. El Pallars Sobirà s’estrena amb 4 classes confinades a l’Hug Roger III de Sort; al Pla d’Ugell hi ha 9 grups; 6 al Solsonès i dos al Pallars Jussà.

Les escoles Maldanell de Maldà i El Tallat de Sant Martí de Maldà, les dos de la ZER Riu Corb, van reobrir ahir després de tancar dimarts i dimecres de la setmana passada per un alumne positiu a la primera i dos docents a la segona. En el cas de Maldà, l’únic grup ha tornat a classe, mentre que a l’escola de Sant Martí han tornat dos dels quatre grups, i passen de 49 a 32 les persones aïllades. La direcció del centre va comunicar a l’ajuntament que, després d’haver estudiat el cas amb Epidemiologia, es va acordar reobrir l’escola parcialment amb l’assistència de les classes i els professionals no afectats directament. A Tàrrega s’han reduït les classes confinades de vint a cinc i l’escola Ramon Perelló de Vilagrassa va confinar ahir un grup amb 18 alumnes.

D’altra banda, la Paeria ha tancat les ludoteques, ha passat de presencials a virtuals les classes de l’Escola Municipal de Música i ha suspès els tallers per a nens i els cursos per a adults de l’Escola d’Art i de l’Aula de Teatre. Es mantenen les classes presencials al Conservatori, el grau professional de l’Aula i la Formació Professional de l’Escola d’Art.

Alumnes i pares ahir a la sortida del col·legi Episcopal.

Alumnes i pares ahir a la sortida del col·legi Episcopal.AMADO FORROLLA

tracking