SEGRE

BARRIS MEDI AMBIENT

Queixes a Pardinyes per parterres a la vorera de la rambla

Un dels parterres que ocupen part de la vorera.

Un dels parterres que ocupen part de la vorera.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Pardinyes critiquen que alguns dels nous parterres que s’estan habilitant a la rambla Corregidor Escofet ocupen part de la vorera o obliguen els vianants a caminar en zig-zag. Aquesta va ser una de les qüestions que l’Organització de Veïns de Pardinyes i el consell de zona van plantejar ahir a l’alcalde, Miquel Pueyo, i al tinent d’alcalde Sergi Talamonte en una visita al barri. Aquest projecte de convertir Corregidor Escofet en una rambla verda va ser el guanyador dels pressupostos participatius de l’anterior mandat.

Una portaveu veïnal va afirmar que el disseny està generant “moltes queixes”, però alhora va indicar que donen “un marge de confiança” a l’ajuntament per veure com queda finalment la rambla quan estigui acabada aquesta obra.

Durant la trobada també van reclamar la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Pardinyes, com ja va publicar aquest diari, i reparacions pendents al local social.

D’altra banda, l’associació de veïns de Jaume I denuncia l’“estat lamentable” de la placa commemorativa de Salvador Seguí en la que va ser la seua casa natal a la confluència dels carrers Múrcia i Tallada.

tracking