SEGRE

Ferit un nen de sis anys atropellat a Pius XII a Lleida

Anava en bici i l’accident es va produir a la intersecció entre aquest carrer i Ronda

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els casos de grip a Catalunya es tripliquen l'última setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de sis anys va resultar ferit ahir a la tarda al ser atropellat per una furgoneta a Lleida. El menor va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb ferides de pronòstic menys greu.

L’accident es va produir cap a les 18.30 hores quan, per causes desconegudes i que s’estan investigant, un vehicle va atropellar un nen que anava en bici i que creuava pel pas de vianants a la intersecció entre el Passeig de Ronda i el carrer Pius XII. Al lloc van acudir quatre patrulles de la Guàrdia Urbana, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Després de ser atès in situ, el nen va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova per ser tractat de les ferides i les contusions. Per la seua part, la Guàrdia Urbana va obrir diligències. El conductor va donar negatiu en el test d’alcohol.

Fa dos setmanes, el 23 d’octubre, una nena de nou anys va resultar ferida de caràcter greu a Guissona al ser atropellada per una furgoneta. En aquell cas el conductor se’n va anar del lloc al témer per la seua integritat i es va entregar a la comissaria dels Mossos de Ponts. La policia catalana ha descartat obrir diligències penals contra aquest conductor.

tracking