SEGRE

SUCCESSOS ALDARULL

Avorten una batalla campal entre vint joves al barri Universitat de Lleida

Es va produir cap a les 20.00 hores a Canonge Brugulat i hi van acudir els Mossos i d'Esquadra la Urbana || Un home rep tres ganivetades al cul a Anselm Clavé

Alguns dels implicats en la baralla van ser identificats per Urbana i Mossos.

Alguns dels implicats en la baralla van ser identificats per Urbana i Mossos.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van desplegar un ampli dispositiu a última hora de la tarda d’ahir al barri Universitat per avortar una batalla campal entre una vintena de joves al carrer Canonge Brugulat. L’aldarull es va produir cap a les 20.00 hores quan una vintena de joves, dels quals alguns sembla que resideixen en un centre de menors i alguns d’altres serien exresidents, es disposaven a barallar-se entre ells armats amb pals i altres objectes contundents, segons van informar testimonis directes, que van alertar els cossos de seguretat. La presència de diverses dotacions policials va dispersar els joves i va avortar l’enfrontament.

Al lloc es van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra que, quan van arribar al lloc, van observar com els implicats fugien. Tanmateix, entre els urbans i els mossos van aconseguir localitzar deu dels joves als carrers pròxims i fins a l’Escorxador. Els agents van procedir a la identificació i els van requerir per si volien interposar denúncies, però ho van rebutjar. No hi va haver detinguts ni ferits encara que la majoria van ser denunciats per ús d’objectes perillosos i per no portar mascareta. El dispositiu va finalitzar cap a les 21.00 hores. Es desconeixen els motius que van originar l’aldarull.

Van identificar deu implicats i van multar per ús d’objectes perillosos i no portar mascareta

Pràcticament a la mateixa hora, un home de 25 anys va resultar ferit al carrer Anselm Clavé al rebre tres ganivetades al cul. L’agressor seria un conegut seu que va fugir després de l’agressió. Guàrdia Urbana i Mossos van iniciar la recerca. El ferit va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova.

Precisament dilluns al matí hi va haver un altre aldarull en aquesta zona en el qual fins i tot van arribar a desplaçar-se dos furgonetes dels antiavalots dels Mossos però no hi va haver detinguts. Dimarts a la tarda també hi va haver una baralla entre joves al Parc de les Vies.

tracking