SEGRE

ESNOTICIA

El nombre d'hospitalitzats a la província de Lleida s'estabilitza en uns 200

Als centres de la capital n'hi ha 175 i al Pirineu 26, un menys que dimecres || La província suma 313 casos més de Covid

L’hospital Covid pren forma - Les obres de construcció d’un edifici annex a l’hospital Arnau de Vilanova, que inicialment acollirà ingressats per Covid-19, va agafant forma amb la col·locació dels mòduls prefabricats, que es van comença ...

L’hospital Covid pren forma - Les obres de construcció d’un edifici annex a l’hospital Arnau de Vilanova, que inicialment acollirà ingressats per Covid-19, va agafant forma amb la col·locació dels mòduls prefabricats, que es van comença ...ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els hospitalitzats per Covid a les regions sanitàries de Lleida i Alt Pirineu i Aran segueixen una tendència estable després de dos dies i es mantenen en els 201, dels quals 175 corresponen al pla. De fet, són els mateixos que dimecres, però 13 menys que dimarts.

Des de Salut afirmen que ja s’ha arribat al pic de la pressió assistencial i que ara baixarien els ingressats en planta i després els de l’UCI.

Actualment, hi ha 75 hospitalitzats a l’Arnau de Vilanova –18 a l’UCI; 34 al Santa Maria; sis a l’UCI–; 57 a les clíniques privades i 9 a l’hotel Nastasi, mentre que al Pirineu n’hi ha un menys, amb 26.

Així mateix, Salut va notificar 313 casos més de Covid, dels quals 254 corresponen al pla i 59 a les comarques de muntanya, mentre que no va notificar cap mort.

D’altra banda, la velocitat de transmissió al Pirineu és d’1,36 i el risc de rebrot puja als 694 punts. Sobre això, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, va assenyalar que “al tenir poca població, l’impacte dels indicadors és més ràpid”, però va afirmar que “anem en la bona direcció”. Al pla la taxa de contagi és de 0,94 i la de rebrot, de 606.

Respecte a Catalunya, el risc de rebrot va baixar 16 punts, fins als 595, i la velocitat de propagació va disminuir fins a un 0,87. Es van declarar 3.680 nous casos i es van notificar 141 noves morts. Quant als hospitalitzats per Covid, hi havia 2.687 ingressats (dotze més), però van baixar en catorze els de l’UCI, amb 583.

tracking