SEGRE

Detingut a Lleida un jove buscat per un jutjat de Barbastre per un homicidi

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts a la nit al Barri Antic de la capital del Segrià un jove de 18 anys que tenia en vigor una ordre de recerca i detenció de la policia judicial de Barbastre per un delicte d’homicidi. Els fets van tenir lloc cap a les 23.45 hores al carrer Tallada, a l’altura del carrer Cavallers.

Els agents van comprovar que a l’individu, M.G.S., de divuit anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, li constava en vigor un requeriment de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Barbastre. El buscaven per un delicte d’homicidi, segons ha pogut saber aquest diari. Es tracta d’un cas que està en investigació i del qual no han transcendit més detalls. El jove va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on estava previst que el traslladessin a la localitat de Barbastre per ser posat a disposició judicial.

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana també el va denunciar a ell i a un company, de 26 anys, per incompliment del confinament nocturn, ja que passaven de les 22.00 hores de la nit i no van poder justificar el motiu pel qual es trobaven al carrer.

tracking