SEGRE

Sol·liciten a la Paeria de Lleida una tarifa plana tributària i suspendre la taxa de guals

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.

Vista àeria del centre urbà de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Suspendre les taxes d’ocupació de via pública i guals aquest any (la de terrasses ja ho està) i fixar una tarifa plana tributària. Aquestes són dos de les propostes més destacades de les que s’han presentat a les taules de treball de la taula transversal per a la recuperació econòmica de la ciutat. La taula es va constituir el mes de setembre passat amb la participació d’una cinquantena de representants de tots els sectors, institucions, col·legis professionals i sindicats per donar veu a la ciutadania i acordar mesures per revertir els efectes de la crisi derivada de la Covid.

També s’ha plantejat la ne· cessitat d’establir una xarxa oficial de voluntariat, impulsar la contractació laboral de caràcter social, accions en favor de la conciliació laboral i familiar i dissenyar itineraris socioeducatius per a la inserció laboral de col·lectius vulnerables.

Altres propostes que es van presentar són la creació d’espais propers a la ciutat per allotjar caravanes i autocaravanes per fomentar el turisme, impulsar la participació de nens i joves en les decisions públiques i organitzar activitats com classes virtuals de reforç per part de jubilats.

tracking