SEGRE

La majoria d'habitatges del saló immobiliari de Lleida, de més de 100 metres quadrats

En aquesta edició virtual predominen els preus d’entre 100.000 i 500.000 euros

Aquest edifici del carrer Democràcia està a la venda al saló.

La majoria d'habitatges del saló immobiliari de Lleida, de més de 100 metres quadratsItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El saló immobiliari Ciutat de Lleida va inaugurar ahir la setena edició, la primera en format virtual a causa de la pandèmia, amb un catàleg de 93 pisos, cases adossades, xalets, locals o naus industrials. En el certamen, que durarà fins diumenge i les ofertes del qual es poden consultar a traves de la pàgina web www.saloinmobiliari.com, participen deu expositors que mostren tota mena d’habitatges, la majoria dels quals de Lleida ciutat, però també d’Alpicat, Benavent de Segrià, Golmés, Rosselló, Almacelles, Albesa, Montoliu de Lleida, la Torre de Capdella o Torredembarra.

La majoria dels immobles que s’ofereixen són pisos (38), seguits de cases (23), cases adossades (14), xalets (4), naus industrials (3), àtics i solars (2 cada un). També hi ha un pis dúplex, un edifici, una casa amb terreny, un local comercial, un altre d’oficines, una promocióinacabada d’habitatges i una torre. Pel que fa als preus, 58 dels 93 immobles, ja siguin pisos, cases, edificis o locals comercials, costen entre 100.000 i 500.000 euros. Al contrari, només n’hi ha 17 per sota dels 100.000 euros, tots pisos, mentre que en l’altre extrem hi ha tres naus industrials amb un preu de venda superior al milió d’euros. Al catàleg dels expositors abunden els habitatges de gran mida. Així, 54 dels 83 que ofereixen tenen més de 100 metres quadrats de superfície. N’hi ha dinou que tenen entre 50 i 100 metres quadrats i després només n’hi ha una desena que compten amb menys de 50 metres quadrats de superfície.

Promoció a la Vall Fosca

El saló immobiliari inclou dos ofertes singulars. Una és un edifici sencer, amb 2 locals i 7 habitatges, ubicat al carrer Democràcia, que es ven per 380.000 euros i que actualment és propietat d’una entitat bancària. L’altre és una promoció d’habitatges inacabada a la Torre de Capdella per 616.400 euros. Es tracta de cases adossades al nucli d’Espui que formaven part del frustrat projecte d’una nova estació d’esquí a la Vall Fosca. Les obres van ser iniciades per Vallfosca Interllacs, promotora inicial del projecte, que va ser traspassat a la constructora Martinsa. Aquesta va fer fallida arran del crac immobiliari, els seus actius estan encara en liquidació i han anat passant a mans de diferents entitats bancàries

tracking