SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Es desfrena una furgoneta i fereix la conductora d'un turisme a Lleida

Estat en el qual van quedar els dos vehicles implicats.

Estat en el qual van quedar els dos vehicles implicats.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una conductora va resultar ferida ahir al matí després que una furgoneta es desfrenés i impactés contra el seu vehicle al carrer Sant Martí.

L’accident es va produir a les 10.55 hores, quan una furgoneta d’Aigües Lleida, els operaris de la qual treballaven per la zona de la Porta dels Lleons de la Seu Vella i que estava estacionada però mal frenada, es va desplaçar sense conductor per la zona de gespa que hi ha a la pujada a la Seu Vella, segons va informar la Paeria a aquest diari.

El vehicle va seguir costa avall, va col·lidir contra un arbre i va seguir pel carrer Sant Martí, on va acabar xocant contra un vehicle estacionat.

La conductora era a l’interior i va resultar ferida. Al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La conductora va ser evacuada a l’Arnau de Vilanova.

D’altra banda, un vehicle va xocar ahir contra un senglar al camí de Vallcalent, a prop de l’autovia A-2. Només va caldre lamentar danys materials.

tracking