SEGRE

DROGUES

Detinguts a la Bordeta per tràfic de marihuana

Des d'un pis del carrer Albagés

Marihuana decomissada.

Marihuana decomissada.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts una parella a la Bordeta acusada de traficar amb marihuana. Els arrestats són un home de 34 anys i una dona de 40, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida i estan acusats d’un delicte contra la salut pública.

Les detencions són resultat d’una investigació oberta a començaments de mes al tenir indicis de l’existència d’una parella que es dedicaria a la venda de substàncies estupefaents des del seu domicili del carrer Albagés. Els investigadors van obrir aleshores una línia de treball per identificar aquestes persones i constatar el possible tràfic de drogues.

Durant aquestes últimes setmanes, els policies van aconseguir ubicar el domicili i la identitat dels suposats traficants.

A més, van constatar que els compradors contactaven amb els sospitosos al portal del seu domicili, on feien la transacció de droga. Dimarts va concloure la investigació amb la detenció dels dos traficants. També van escorcollar el seu domicili, on es van intervenir 200 grams de marihuana, una balança digital i altres indicis relacionats amb el tràfic de drogues.

tracking