SEGRE

Disturbis a la manifestació en favor de Hasel a Lleida amb contenidors i motos de la Guàrdia Urbana cremats

Almenys tres agents han resultat ferits

Una barricada al centre de Lleida.

Disturbis a la manifestació en favor de Hasel a Lleida amb contenidors i motos de la Guàrdia Urbana cremadesAlbert Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 2.000 persones, 1.400 segons la Guàrdia Urbana, es manifesten pel centre de Lleida des de les set de la tarda per reclamar la llibertat del cantant de rap Pablo Hasel. La manifestació ha sortit de la plaça de la Catedral, on s'ha posat un rap de l'artista lleidatà per un megàfon abans que la gent comencés a caminar. Al final de la manifestació s'han produït aldarulls davant de la subdelegació del Govern espanyol i als carrers del voltant, on alguns manifestants han cremat contenidors i motocicletes de la Guàrdia Urbana i han llençat objectes contra els agents. Al menys tres agents han resultat ferits.

Els concentrats han recorregut l'eix comercial i han fet parades en diversos indrets, la primera de les quals davant la seu del PSC. Allà han cridat "PSOE i Podem, repressors" i han llançat ous i alguna pedra de petites dimensions a la façana, tot i que bona part han anat a parar a una furgoneta dels Mossos. Després han parat davant la Paeria i davant la seu del PP, on s'han sentit crits de "feixistes".

La manifestació està encapçalada per un cartell en què es pot llegir 'Pablo Hasel, amnistia total'. Durant tot el recorregut els manifestants criden consignes com 'Pablo Hasel, llibertat' o 'Pablo, company, estem al teu costat'.

Un contenidor cremat davant de la subdelegació del Govern espanyol

Més de 2.000 persones es manifesten pel centre de Lleida per reclamar la llibertat de Pablo HaselAlbert Guerrero

tracking