SEGRE

Les botigues de més de 400 metres quadrats poden obrir des d'aquest dilluns

L’hostaleria segueix amb les mateixes franges horàries

Eix Comercial de Lleida

Eix Comercial de LleidaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les botigues de més de 400 m² i els centres comercials podran reobrir avui, i almenys fins al dia 8, a l’haver flexibilitzat el Procicat les restriccions pel coronavirus. Això sí, només podran obrir de dilluns a divendres i amb el 30 per cent d’aforament, com la resta del comerç no essencial.

L’hostaleria segueix amb les mateixes franges horàries, de 7.30 a 10.30 hores i de 13.00 a 16.30, i també es manté el confinament comarcal i el toc de queda de 22.00 a 6.00 hores.

També s’autoritzen les colònies del mateix grup bombolla del col·legi. Als gimnasos es poden fer activitats grupals al 30% de l’aforament, i també a l’aire lliure, i a les piscines es permet ocupar el 50%.

Aran lidera el rànquing comarcal amb un risc de rebrot de 2.031

Aran lidera el risc de rebrot comarcal amb un índex de 2.031, el més elevat de totes les comarques catalanes. El Conselh Generau va confirmar ahir nou positius de Covid i destaca que hi ha sis ingressats a l’Espitau Val d’Aran.

Insta a seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanità· ries (mascareta, distància i higiene) i recorda que s’ha de reduir al màxim la interacció social.

El segon índex més elevat és el de la Cerdanya, de 1.078 punts, i la segueixen els de l’Alta Ribagorça (911), el Solsonès (783) i el Pla d’Urgell (560). L’Rt més elevada és la de l’Alt Ur· gell, de 2,97, que supera la d’Aran (2,51) i la de l’Alta Ribagorça (2,27). 

tracking