SEGRE

Dos joves agredeixen un home de 62 anys a Lleida per robar-li una maleta

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un conductor ebri fuig a peu després de causar un accident a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut la matinada d'aquest dimarts dos joves acusats d'un robatori amb violència. Segons ha explicat la policia, una patrulla que circulava per la plaça Espanya ha estat requerida cap a les 01.00 hores per un ciutadà que ha alertat els agents que dos individus havien agredit un home i li havien sostret la maleta que portava.

Un cop localizada la víctima, ha manifestat als agents que mentre es trobava caminat dos joves l’havien agredit, li havien sostret una maleta i li havien regirat les butxaques mentre l’agafaven fortament i li donaven cops al cap i a la cara.

La víctima, de 62 anys, ha estat atesa de les lesions al CAP de Prat de la Riba.

Als pocs minuts des de les càmeres de videovigilància de la sala de comanament la policia ha observat dos individus corrent pel carrer Audiència, direcció Rambla de Ferran, la descripció dels quals coincidia amb la facilitada pel testimoni.

Una patrulla s’ha dirigit ràpidament al lloc i els ha aturat. Els dos individus s'han resistit als agents donant cops i finalment han estat detinguts amb l'arribada d'altres patrulles de reforç.

Els arrestats són un veí de Puigcedrà de 28 anys i natural d'Algèria i un veí de Lleida de 19 anys i natural del Marroc, segons la Guàrdia Urbana.

tracking