SEGRE

El cotxe radar de Lleida genera 20 multes al dia per excés de velocitat

Dos agents dins del cotxe radar en un control.

Imposades dotze multes al dia a Lleida per la limitació a 30 km/hMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va tramitar una mitjana de vint multes al dia per excés de velocitat durant el mes de febrer a conductors que van ser caçats pel cotxe de la Guàrdia Urbana que va equipat amb un radar mòbil, i que ha funcionat en horari de matí i tarda. Així ho va informar ahir l’alcalde, Miquel Pueyo, durant la comissió municipal de seguretat.

Va detallar que es van fer un total de 86 controls pels quals van passar 9.868 vehicles, dels quals 562 van ser denunciats, el 5,7%. Va indicar que als carrers en els quals la velocitat és limitada a 30 quilòmetres per hora van ser multats 318 per sobrepassar el límit legal i que la velocitat mitjana en aquestes vies va ser de 36,5 quilòmetres/hora.

En les vies limitades a 50 per hora es van tramitar 222 denúncies; en les limitades a 60 quilòmetres per hora es van multar 22 vehicles; mentre que en els carrers en els quals es pot circular fins a 80 per hora no hi va haver cap denúncia en els 159 vehicles controlats.

Paral·lelament, a la comissió es va informar del projecte Lleida Conviu, una iniciativa que té com a objectiu millorar la convivència de la ciutat i les relacions de les entitats amb els tècnics municipals. Per a això, es configurarà un grup de treball per als pròxims tres anys perquè, a partir de les idees que aporti, s’estableixin les bases d’un observatori social per a la ciutat.

tracking