SEGRE

BARRIS ZONES VERDS

El gran solar d'Alcalde Pujol queda a la fi lliure de cotxes

Imminent inici de les obres del parc

Vista general del solar del carrer Alcalde Pujol que es convertirà en un parc, ahir sense cotxes.

Vista general del solar del carrer Alcalde Pujol que es convertirà en un parc, ahir sense cotxes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament començarà ben aviat les obres per convertir en un parc el gran solar del carrer Alcalde Pujol que era utilitzat com a aparcament i cada dia acollia desenes de vehicles. D’aquesta manera, dona resposta a una de les principals reivindicacions veïnals del barri de Joc de la Bola, que fa 23 anys que reclama habilitar una zona verda. Ahir, el solar ja va quedar lliure de vehicles i envoltat de tanques després que l’ajuntament donés uns dies de marge per deixar sortir tots els automòbils.

L’anterior govern municipal ja va tramitar un projecte per convertir aquest solar en un parc a través d’un conveni amb la Fundació Sorigué. Havia de ser el Parc de les Arts i finançar-se a través de la concessió d’una part del terreny, però no es va acabar aprovant davant de l’oposició veïnal a aquesta concessió privada.

De moment, la falta de pressupost només permetrà a l’ajuntament portar a terme una primera fase d’adequació del solar. Aquesta consistirà en el moviment de terres per condicionar-lo i la plantació d’un total de 57 arbres.

Aquesta actuació va ser treta a concurs públic per l’ajuntament a finals de gener per 32.999,96 euros i el contracte també incloïa plantar més arbres en dos carrers de Ciutat Jardí. A més d’habilitar una zona verda, l’associació de veïns de Joc de la Bola ha demanat a l’ajuntament que construeixi un centre cívic a la zona.

tracking