SEGRE

Detingut després de robar un televisor d'un pis i bicicletes d'un traster a Lleida

El lladre va ser enxampat posteriorment al seu domicili

El televisior i les bicicletes recuperades per la policia

Detingut després de robar un televisor d'un pis i bicicletes d'un traster a LleidaGuàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts un jove de 23 anys acusat d'un robatori amb força en un pis del carrer Corts Catalanes. La policia va rebre l'avís a les 15.20 hores. Des de la central de l'alarma instal·lada a l'habitatge van alertar que hi havia un individu a l’interior del domicili que s’estava emportant un televisor de grans dimensions. Al lloc s’hi van desplaçar varies patrulles de Guardia Urbana i Mossos d’Esquadra.

Els agents, en apropar-se al lloc, van observar un individu , la descripció del qual coincidia plenament amb la facilitada per la central d’alarmes, carregant un televisor i entrant en un bloc de pisos pròxim.

Llavors, les patrulles de policia local i Mossos es van dirigir al immoble on havia entrat l’individu. Des de l’escala, van observar el televisor en una terrassa interior. Van requerir varies vegades als inquilins del pis per que els obrissin la porta sens èxit i els agents van optar per accedir a la terrassa des d'un altre habitatge contigu, recuperant el televisor.

Finalment els inquilins del pis van obrir la porta, procedint els agents a la detenció del jove, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de robatori amb força a l'interior de vivenda.

A la terrassa del immoble s’hi van localitzar varies bicicletes, totes elles sostretes d’un traster, les quals van ser lliurades posteriorment al seu propietari.

tracking