SEGRE

Els Mossos busquen l'atracador d'un súper de la Zona Alta de Lleida

Imatge de l'avinguda Prat de la Riba de Lleida

Atraca a punta de pistola un súper a la Zona Alta de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra continuaven buscant ahir l’atracador que dimarts a la nit va assaltar a punta de pistola un supermercat a l’avinguda Prat de la Riba, a la Zona Alta, com va avançar SEGRE ahir. Els investigadors creuen que podria tractar-se d’un individu amb antecedents per robatoris similars per la rapidesa, la intimidació i la fredor amb què va cometre l’assalt. Tampoc no descarta que rebés l’ajuda d’un còmplice que l’ajudés a fugir.

L’assalt es va produir al voltant de les 21.00 hores de dimarts a l’establiment que hi ha al número 20, a prop de la plaça Ricard Viñes, quan un individu encaputxat va entrar a l’establiment, va treure una pistola i va amenaçar una de les empleades que era a la caixa perquè li donés els diners de la recaptació.

La treballadora li va donar els diners que hi havia i el lladre va fugir molt de pressa. Els responsables de l’establiment van trucar immediatament als Mossos d’Esquadra, que van desplaçar diverses dotacions i van fer una recerca del sospitós pels voltants. El lladre, d’uns 30 anys, portava una jaqueta fosca i una dessuadora amb caputxa. Portava mascareta, per la qual cosa no van poder facilitar més dades. Els agents també van visionar l’enregistrament de les càmeres de seguretat de la botiga.

La policia catalana també va demanar col·laboració a la Guàrdia Urbana per intentar localitzar l’autor del robatori.

tracking