SEGRE

BALÀFIA EQUIPAMENTS

L'entorn del pavelló Agnès Gregori, un abocador

És una zona de botelló i la sortida d'emergència està plena de residus || El PP exigeix netejar-la i augmentar-hi la vigilància

Escombraries a la sortida d’emergència del pavelló Agnès Gregori.

Escombraries a la sortida d’emergència del pavelló Agnès Gregori.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entorn del pavelló Agnès Gregori de Balàfia acumula tota mena de residus i és una zona utilitzada habitualment per fer-hi botelló. Una degradació que ha comportat que tant veïns com el grup municipal del Partit Popular critiquin l’estat en el qual es troba un dels equipaments més importants de Balàfia i assenyalen la regidoria d’Esports com la responsable d’aquesta deixadesa.

Un dels punts en els quals hi ha més escombraries és a la part posterior de l’edifici, concretament a la sortida d’emergència, ja que per utilitzar-la s’han d’esquivar bosses d’escombraries, botelles i vidres trencats i diversos bassals d’aigua estancada i alcohol.

És per això que el portaveu del grup del PP, Xavi Palau, va reclamar ahir al govern de la Paeria “que netegi la zona immediatament, que revisi si es compleixen les condicions perquè la zona pugui ser utilitzada en cas d’evacuació i millori la vigilància de la zona per evitar que se celebrin més botellons a l’entorn”.

Palau no va dubtar a afirmar que el lloc es troba “en un estat lamentable” i que l’entorn de l’Agnès Gregori “és un mirall de com es troba tota la ciutat a nivell de brutícia”.

Per la seua part, un portaveu de l’ajuntament va assenyalar no tenir constància d’aquesta situació, però que vetllaran perquè aquesta zona estigui neta i sota vigilància com més aviat millor.

tracking