SEGRE

URBANISME CENTRES EDUCATIUS

Obres en un dels accessos a l'institut Torre Vicens per evitar aglomeracions

Operaris treballant al costat de l’accés a l’institut Torre Vicens.

Operaris treballant al costat de l’accés a l’institut Torre Vicens.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament ha millorat la nova entrada de l’institut Torre Vicens després que el centre així ho sol·licités amb l’objectiu d’evitar aglomeracions d’alumnes. Aquesta és una de les noves entrades que l’institut va habilitar amb la tornada de les classes presencials i que dona directament al bosc urbà de Balàfia.

L’actuació ha consistit a marcar millor el camí d’accés al centre, evitant així que les zones verdes siguin trepitjades pels alumnes i docents que han d’entrar i sortir per aquesta porta de l’institut. Actualment l’utilitzen els alumnes dels cicles formatius i, com van reconèixer tant Paeria com el centre, l’accés “no estava preparat per a aquest ús”.

I és que en els mesos que s’ha utilitzat aquesta nova entrada els marges del camí van desaparèixer i s’havia aixecat tota la zona d’herba, deixant al descobert la xarxa de canonades de reg del bosc urbà. La remodelació de l’accés ha comportat la plantació d’una vintena de baladres així com una millor senyalització de l’entrada, la qual cosa segons el consistori “permetrà conservar l’herba d’aquesta part del bosc urbà i evitar l’acumulació de gent al jardí”.

Les tasques d’adequació s’han fet aquestes últimes setmanes i l’accés ja està totalment completat.

tracking