SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut per atracar un taxista i donar-li una pallissa a la Mariola

La Guàrdia Urbana el va arrestar poc després a casa seua i va recuperar part dels diners

Imatge del carrer Venus amb Cardenal Cisneros.

Imatge del carrer Venus amb Cardenal Cisneros.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir de matinada un veí de Lleida acusat d’atracar un taxista, que va colpejar al cap amb una botella i li va clavar diversos cops per tot el cos, al barri de la Mariola. Els fets van tenir lloc a les 5.30 hores al carrer Cardenal Cisneros, davant del número 54, quan l’individu va assaltar el taxista, al qual va aconseguir robar la recaptació abans de fugir del lloc.

La Urbana, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va iniciar un dispositiu de recerca per la zona per provar de localitzar el presumpte atracador, que finalment van detenir al seu domicili, als blocs Grup Mariola (abans Ramiro Ledesma). L’home es va resistir a la detenció, impedint que els agents entressin al seu domicili, però finalment van poder entrar i procedir a l’arrest.

Així mateix, van trobar part dels diners que havia robat a la víctima. Està acusat d’un delicte de robatori amb violència i un altre delicte de lesions, a més de resistència a l’autoritat.

Mentrestant, la víctima va haver de ser atesa pels sanitaris pel cop al cap i va ser evacuada a l’Arnau de Vilanova..

La setmana passada, els Mossos van detenir Dino Marcelo Miller Martínez, de 51 anys, com a presumpte autor dels dos atracaments a punta de pistola en supermercats dies abans a la Zona Alta i Pardinyes. L’arrestat acumula un llarg historial delictiu en el qual destaquen dos assassinats, un dels quals d’un policia, i l’intent d’assassinat d’un expolicia lleidatà, Josep Gilart, d’Alpicat. Els investigadors creien que era qüestió de dies que tornés a cometre un altre atracament. En la seua detenció, li van trobar la pistola, que era simulada, i la roba amb què va cometre tots dos robatoris.

Una vintena de denúncies al mes per robatoris amb violència a Lleida Els Mossos d’Esquadra han registrat una mitjana d’una vintena de denúncies al mes per delictes de robatori amb violència a les comarques lleidatanes. Una xifra inferior a la del mateix període de l’any passat, fins al mes de març. Segons el balanç de la policia catalana, entre gener i març d’aquest any s’han comptabilitzat 67 casos de robatoris amb violència i intimidació a la província davant els 82 de l’any passat. En canvi, pugen les denúncies per lesions, amb 293 casos enguany, un 2,4% més.

tracking