SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Presó per atracar i agredir un taxista a Lleida

Un veí d'aquest barri que va pujar al taxi a la Bordeta || Quan va ser detingut encara tenia sang a la roba i a la cara

Vista del carrer Cardenal Cisneros, on va tenir lloc l’agressió.

Vista del carrer Cardenal Cisneros, on va tenir lloc l’agressió.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El veí de la Mariola detingut dissabte a la matinada per atracar un taxista va ingressar ahir a la presó provisional i sense fiança per ordre del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida després de prestar declaració en seu judicial. Es tracta d’un home de 27 anys, A.R.P., que està acusat dels delictes de robatori amb violència, lesions i atemptat i resistència a l’autoritat, segons van confirmar fonts judicials.

L’agressió va tenir lloc al carrer Cardenal Cisneros, com va avançar SEGRE. La víctima, de 45 anys, va alertar a les 5.00 hores la Guàrdia Urbana que una persona l’havia agredit amb un objecte tallant al cap i li havia clavat una pallissa.

Segons va assenyalar, havia recollit aquesta persona al carrer Puigverd, al barri de la Bordeta, i quan va arribar a Cardenal Cisneros li va demanar al taxista que parés perquè havia arribat a la seua destinació.

Una vegada fora del vehicle, i mentre el taxista calculava l’import del trajecte, l’assaltant va bloquejar la porta del conductor i li va exigir la recaptació, mentre portava un tros de vidre amb què el va ferir al cap. A més a més, la víctima va relatar que el va colpejar per tot el cos durant cinc minuts fins que va aconseguir prendre-li els diners que portava a sobre i va sortir corrents del lloc.

El taxista va ser ferit al cap amb un tros de vidre i va rebre cops per tot el cos

Els agents, gràcies a la descripció facilitada per la víctima, van poder localitzar el domicili del presumpte agressor, als blocs del Grup Mariola. A l’arribar, van trobar sang a la barana de l’escala de l’immoble, així com a terra.

Quan els agents van voler entrar al domicili, l’individu va intentar bloquejar-los l’entrada tancant la porta, encara que finalment van poder accedir a l’interior del pis i van comprovar que encara portava sang a la cara i a la roba. L’home va mostrar una forta resistència a l’arrest i els agents van poder recuperar part dels diners robats al taxista.

Aquest va ser atès pels serveis d’emergències i va haver de ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb una ferida tallant al cap i diverses contusions.

tracking