SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut per atracar en un supermercat a punta de navalla i ferir un mosso a Ronda

Els antiavalots van passar per davant de la botiga quan s'estava produint el robatori

L’arrest va ser ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida, on es va presentar el pare arran de la denúncia.

L’arrest va ser ahir a la comissaria dels Mossos a Lleida, on es va presentar el pare arran de la denúncia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cometre un atracament a punta de navalla quan molt a prop de l’establiment hi ha una furgoneta amb agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Això és el que li va passar ahir al matí a un veí de Lleida de 54 anys en el moment que protagonitzava un assalt en un supermercat de passeig de Ronda situat a escassos dos-cents metres de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc cap a les 8.30 hores del matí, quan un individu va accedir a un establiment d’alimentació i va intimidar amb una navalla, tipus papallona, les dependentes que estaven preparant l’obertura. El lladre, després de buscar a la caixa registradora, va anar-se’n sense botí perquè en aquell moment encara no hi havia diners.

Just en aquell moment, a escassos metres hi havia una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos, ja que els antiavalots van sentir els empleats cridar “agafeu el lladre” i van veure com un home sortia de manera precipitada de la botiga tapat amb una caputxa i ulleres de sol. Immediatament, es van abalançar sobre ell.

L’home va amenaçar amb la navalla els agents i va fer un tall a la cara a un d’ells. Finalment van poder arrestar-lo.

L’atracament es va produir a les 8.30 hores, quan estaven a punt d’obrir i no hi havia diners a la caixa

El detingut, E.G.M., que té antecedents per fets similars, passarà amb tota probabilitat avui dissabte a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. L’agent va resultar ferit de caràcter lleu.

S’ha de recordar que fa dos setmanes, els Mossos d’Esquadra també van detenir un home com a presumpte autor de dos atracaments a punta de pistola en dos supermercats de la Zona Alta i Pardinyes. L’arrestat era Dino Marcelo Miller, de 51 anys i que a finals d’any havia sortit de la presó de Ponent després de complir una condemna de 64 anys (21 de presó efectiva) per matar dos persones, una de les quals un policia, i intentar assassinar un expolicia lleidatà.

Miller té un ampli historial delictiu per atracaments i ha reingressat a la presó..

tracking