SEGRE

La Federació de Veïns de Lleida demana les piscines de Magraners i Gardeny

Insta la Paeria a obrir-les rectificant la seua decisió inicial

El president de Magraners, al costat de les piscines del barri.

El president de Magraners, al costat de les piscines del barri.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La negativa de l’ajuntament a obrir les piscines municipals de Magraners i Turó de Gardeny ha aixecat molt enrenou a nivell veïnal. Si dimarts van ser les associacions de veïns de Magraners, Mariola i Gardeny les que van demanar una rectificació a la Paeria, ahir s’hi va sumar la Federació d’Associacions de Veïns (FAV), que va assegurar que l’obertura d’aquestes piscines “és necessària i més en uns barris com Magraners i Mariola”.

Així ho va assegurar el president de l’entitat, Toni Baró, que veu “indiscutible que la Paeria s’ha de replantejar aquesta decisió i el món veïnal anem tots a l’una amb aquesta reivindicació: han d’obrir totes les piscines”. És per això que Baró va dir que la FAV enviarà un escrit a la Paeria, tal com ha fet Magraners, demanant una rectificació.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Ignasi Amor, va dir ahir a l’emissora Ua1 que per poder obrir les piscines de Gardeny caldria una inversió de 100.000 euros, “a banda dels sobrecostos per les mesures anticoronavirus”.

Com a resposta, Baró va dir que “no costaria res obrir les de Magraners, mentre que les de Gardeny creiem que si hi ha voluntat es poden buscar alternatives, però no podem deixar aquests barris sense piscines ja que per a molts veïns anar allà serà l’únic estiu que tindran”.

Per la seua part, des de l’associació de veïns de la Mariola van exigir ahir obrir les piscines de qualsevol manera, assegurant que “si es vol, es pot”.

A més, la de Turó de Gardeny demanarà explicacions a la Paeria, igual que la de Magraners, que veu “un autèntic greuge comparatiu als nostres veïns respecte a la resta de la ciutat”, per la qual cosa demana reunir-se amb els responsables d’aquesta decisió.

tracking