SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un adolescent de 15 anys ofegat al canal de Balaguer a la Mitjana

Veí de Lleida, va saltar a l'aigua des d'una passarel·la i va desaparèixer

L’helicòpter dels Bombers va inspeccionar el tram del canal on va desaparèixer el menor.

L’helicòpter dels Bombers va inspeccionar el tram del canal on va desaparèixer el menor.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un adolescent de 15 anys va morir ahir a la tarda a l’ofegar-se al canal de Balaguer al seu pas pel parc de la Mitjana. El menor, veí de Lleida, va desaparèixer cap a les 18.00 hores quan es banyava amb els seus amics.

Pel que sembla, el noi es va llançar a l’aigua des de la passarel·la de ferro que és més al nord del parc, on el canal té una profunditat d’uns quatre metres, i va desaparèixer. El 112 va rebre l’alerta a les 18.10 hores i es va activar un dispositiu de recerca en què van participar una desena d’equips dels Bombers amb especialistes subaquàtics dels GRAE, un helicòpter, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, també es va desplaçar a la zona, al costat del camí de Grenyana, i va explicar que el jove, una vegada dins de l’aigua, va treure una mà però a continuació va desaparèixer.

Per la seua part, amics i familiars del jove van ser atesos pels sanitaris al patir una crisi d’ansietat. La recerca es va prolongar durant més de tres hores i, quan estava a punt de donar-se la jornada per finalitzada per l’arribada de l’ocàs, els submarinistes van trobar cap a les 21.45 hores el cos sense vida del menor a uns 50 metres del lloc on havia estat vist per última vegada.

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències d’investigació. El succés es va produir en una zona on està prohibit el bany. Tanmateix, en els últims anys s’han detectat grups de persones, especialment joves, que es tiren a l’aigua tant al canal com al riu Segre, en zones com les comportes.

L’helicòpter dels Bombers va inspeccionar el tram del canal on va desaparèixer el menor.

L’helicòpter dels Bombers va inspeccionar el tram del canal on va desaparèixer el menor.AMADO FORROLLA

tracking