SEGRE

investigació

La lleidatana que va denunciar un diputat de Ciutadans per abús sexual diu que la va drogar amb èxtasi

Cristian Royo, de 30 anys, és diputat provincial a Osca.

Cristian Royo, de 30 anys, és diputat provincial a Osca.CS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jove lleidatana que ha denunciat per abús sexual Cristian Royo, diputat de Ciutadans a Osca, l’acusa d’haver-la drogat abocant-li estupefaents a la beguda sense el seu coneixement. Les anàlisis d’orina practicades a l’hospital Arnau de Vilanova van detectar la presència d’èxtasi (coneguda també com droga de l’amor), amfetamines i metamfetamines, d’efectes estimulants i al·lucinògens, que la dona assegura que no va consumir de forma voluntària, segons va informar el seu advocat al diari Heraldo de Aragón.

Els fets van tenir lloc el 21 de maig en un hotel de la capital del Segrià. Royo, de 30 anys, i la denunciant es van conèixer en una xarxa social i en la segona cita van anar a un hotel on van mantenir relacions sexuals, segons han afirmat tots dos.

Royo ha afirmat que les relacions van ser consentides mentre que la denunciant assegura que no va ser forçada però que el sexe no va ser consentit perquè prèviament hi va haver una ingesta involuntària de drogues que va anul·lar-li la voluntat.

El seu advocat es personarà davant del jutjat per acusar Cristian Royo d’abús sexual per submissió química, consistent en l’administració de substàncies químiques a una persona sense el seu coneixement per modificar-ne el comportament o anul·lar-li la voluntat. Royo va reiterar la seua innocència.

tracking