SEGRE

Els ingressos per covid a Lleida continuen baixant

El risc de rebrot descendeix sis punts al pla i s'incrementa 7 punts al Pirineu, fins els 43 i 41, respectivament

La façana principal de l'hospital Arnau de Vilanova.

La façana principal de l'hospital Arnau de Vilanova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de persones ingressades en hospitals lleidatans per covid-19 cotinua baixant una jornada més. Segons les dades de Salut publicades aquest divendres, la regió sanitària Lleida té 12 persones hospitalitzades, dos menys que ahir, mentre que la regió del Pirineu es manté amb dos pacients.

Pel que fa als nous contagis, el web de dades de Salut comunica aquest divendres 20 casos més a les comarques de Ponent (amb un total de 38.476) i tres casos a les comarques de muntanya (un total de 7.147 des de l'inici de la pandèmia). La xifra de defuncions es manté avui en 818 a tota la província, després de la mort comunicada ahir.

Els indicadors epidèmics descendeixen al pla de Lleida: velocitat de transmissió del virus de 0,96 (7 centèsimes menys que ahir) i risc de rebrot de 43 punts (sis menys). Al Pirineu, per contra, s'incrementen, amb una velocitat de propagació d'1,13 (24 centèsimes més) i un risc de rebrot de 41 punts (set més).

En el conjunt de Catalunya la velocitat de contagi es manté en 0,94 per tercer dia seguit i el risc de rebrot descendeix un punt i se situa en 80. El nombre de pacients de covid crítics a les UCI manté la tendència a la baixa. Aquest divendres hi ha 153, cinc menys que ahir.

tracking