SEGRE

Gent i virals

Les quantitats milionàries que guanyen les celebritats per una publicació a Instagram

La xifra total dels deu més ben pagats ascendeix a 13,49 milions d’euros

El poder dels influencers

El poder dels influencersSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És indiscutible que Instagram s’ha convertit en la xarxa social més ben valorada econòmicament i que serveix com un mitjà per guanyar-se molt bé la vida. En són un exemple els anomenats influencers i famosos. Tenint en compte les xifres elevades de seguidors i els likes a les publicacions, un es pot fer d’or de manera fàcil.

Les celebritats augmenten el seu patrimoni cada dia gràcies a aquesta plataforma i, segons una anàlisi elaborada per Hopper HQ, portal especialitzat en xarxes socials, alguns guanyen xifres astronòmiques. El futbolista Cristiano Ronaldo és el qui més s’embutxaca per publicació patrocinada, amb una mitjana d'1,6 milions de dòlars. Qui el segueix de ben a prop en aquest rànquing del Top 10 és l’actor i exlluitador professional de la WWE, Dwayne Johnson, que guanya uns 1,52 milions de dòlars de mitjana per aquest tipus de publicacions, mentre que la cantant Ariana Grande assoleix els 1,51 milions, sent una de les dones que més diners rep.

Infografia del Top 10 a Instagram

A nivell nacional

Segons la revista SEMANA, les influencers espanyoles, tot i estar lluny de les grans xifres de Ronaldo o Ariana Grande, també extreuen d’Instagram suculents beneficis. Les més conegudes són Maria Pombo, la periodista Sara Carbonero, l’actriu Paula Echevarría o la neboda d’Isabel Pantoja, Anabel Pantoja.

Sara Carbonero, amb 3 milions de seguidors a Instagram, a diferència d’altres influencers, només té un 10% de contingut publicitari. Tot i això, guanya 12.000 euros per publicació patrocinada.

Paula Echevarría guanya un total de 10.000 euros per dues publicacions i té 3,5 milions de seguidors.

La més demandada per les grans agències i empreses publicitàries és Maria Pombo, amb 2 milions de seguidors, qui demana uns 8.000 euros per publicació.

Tot i les grans quantitats que aquestes noies generen, la qui guanya més és Anabel Pantoja, qui té 1,5 milions de seguidors. El programa de Tele5 Sálvame va descobrir el sou que s’embutxaca a final de mes per protagonitzar campanyes publicitàries. El total ascendeix a 20.000 euros.

Unes xifres excessives que fan reflexionar sobre el poder de les influencers en les xarxes socials i com els usuaris contribueixen, d’una manera o una altra, en augmentar aquestes desorbitades fortunes.

tracking