SEGRE

Toc de queda nocturn a Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa i Alcarràs

Solsona surt de la llista de municipis amb toc de queda

Imatge del primer toc de queda a Lleida.

Imatge del primer toc de queda a Lleida.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern amplia la llista de municipis on s'aplicarà el toc de queda nocturn a 165: ho acaba d'anunciar la portaveu del Govern Patrícia Plaja. En la nova llista s'incorpora Lleida, l'única capital que, fins al moment, es salvava. També Mollerussa, Balaguer, Tàrrega i Alcarràs. Paral·lelament Solsona surt de la nova petició del Govern i es mantenen La Seu d'Urgell, Alpicat i Tremp.

Aquestes mesures seran aplicables a partir del cap de setmana vinent però, com la setmana passada, les haurà de tornar a validar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El toc de queda s'aplica des de la una de la matinada fins a les sis del matí als municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència igual o superior als 400 casos cada 100.000 habitants els últims set dies.

Noves restriccions

El Govern demanarà aquest dimecres al TSJC allargar les restriccions ara vigents una setmana més, entre elles el toc de queda, les reunions de 10 persones com a màxim i el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores. En el canvi del llistat de municipis amb toc de queda en funció de la incidència també conté altres incorporacions importants, a més de les de la província de Lleida, com el Vendrell, Igualada, la Bisbal d'Empordà, Salt i Roses, entre d'altres. Entre els que surten, en canvi, hi ha Deltebre, Esparreguera, Sant Celoni, Solsona o Sant Sadurní d'Anoia.

tracking