SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Detingut un home per fer tocaments a una jove a un carrer de Lleida

Ciutadans el van increpar i poc després va ser arrestat per la Guàrdia Urbana

La Unitat Operativa Polivalent (UPO) de la Urbana, ahir a la plaça del Dipòsit.

La Unitat Operativa Polivalent (UPO) de la Urbana, ahir a la plaça del Dipòsit.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimecres al migdia un ciutadà com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una jove de 18 anys en un banc de l’avinguda Blondel de Lleida. L’home també hauria perseguit una dona. L’arrestat és un home de 37 anys, natural del Marroc i veí d’Àlaba.

Els fets van ocórrer cap a les 13.15 hores, quan una patrulla va ser requerida a l’avinguda Blondel perquè un home estava causant molèsties a la via pública. Els agents es van entrevistar amb una dona que va explicar que un individu l’havia estat incomodant i perseguit pel carrer i que, després de fer-li front, havia marxat cap a la zona de l’escultura en record del Liceu Escolar, davant de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Una vegada allà, el mateix individu es va asseure en un banc on hi havia una noia i li va fer tocaments d’índole sexual sense el seu consentiment. Al ser increpat per diverses persones, l’home va fugir en direcció al Barri Antic.

Els agents van parlar amb la víctima, una jove de 18 anys, que va corroborar els tocaments. Estava molt nerviosa, plorava i tremolava. Diverses patrulles van iniciar una recerca i van localitzar i arrestar minuts després el presumpte autor dels fets.

Reforcen la vigilància al Barri Antic La Guardia Urbana ha incrementat aquests últims dies la vigilància al Barri Antic arran dels episodis violents que s’han registrat en els últims quinze dies a la zona. No es tracta d’un dispositiu especial però s’espera que una presència policial més gran tingui un efecte dissuasiu i generi una major seguretat ciutadana. Com ja s’ha fet en altres ocasions, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van desplegar dimarts un dispositiu programat de seguretat ciutadana.

tracking