SEGRE

PAERIA PARTITS

El PP proposa que l'alberg de Pardinyes es reparteixi en petites residències

Després que el pla no fos aprovat en comissió municipal

El portaveu del PP, Xavi Palau.

El portaveu del PP, Xavi Palau.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PP va demanar ahir a l’ajuntament que destini els quatre milions d’euros que la Generalitat aportarà per fer l’alberg de Pardinyes a petites residències repartides pels barris. Una proposta que arriba després que divendres passat el projecte per fer aquest equipament no fos aprovat a causa que arran de la marxa del Comú del tripartit el govern municipal estava en minoria i hi van votar en contra el PSC, Ciutadans, PP i el regidor no adscrit Sergio González.

És per això que el portaveu del PP, Xavi Palau, va dir que “a causa que el govern no compta amb el suport polític necessari i actua en contra dels interessos generals de la nostra ciutat”, va suggerir “aprovar un pla directori de serveis socials per a la ciutat, a més d’habilitar diferents equipaments socials per a 25-30 persones als barris”.

Una mesura que el portaveu dels populars va assegurar que servirà per descentralitzar els serveis socials del Centre Històric i va recordar que, precisament, l’alcalde, Miquel Pueyo, es va comprometre al maig a celebrar una audiència pública per debatre sobre el model d’acollida i atenció als temporers. Per aquest motiu, Palau va instar el govern a “aprovar de forma automàtica un pla directori de serveis socials i a convocar una audiència pública per debatre la nostra proposta i evitar la construcció del macroalberg de Pardinyes”.

Paral·lelament, la diputada al Parlament del PSC per Lleida, Sílvia Romero, va demanar a la Generalitat “activar immediatament els recursos per a la construcció i reforma dels allotjaments per a temporers” a la província de Lleida.

tracking