SEGRE

Quasi 200 multes a Lleida per saltar-se les mesures

Imatge d'un control de la Guàrdia Urbana a Lleida.

Imatge d'un control de la Guàrdia Urbana a Lleida.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han tramitat 4.556 infraccions a Catalunya, 192 a Lleida, des de l’inici del toc de queda el 16 de juliol, segons va explicar ahir el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. En concret, 2.892 infraccions corresponen a l’incompliment de les restriccions de mobilitat, 597 per no portar mascareta i 282 per consumir alcohol en espai públic.

Elena va dir que el confinament nocturn “està funcionant raonablement bé” i que “en termes generals” hi ha un “compliment” de les mesures per part de la ciutadania. També va afegir que hi ha una “satisfacció notable” per part dels ajuntaments i va agrair el treball als agents dels Mossos i policies locals. Precisament, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va avalar ahir la pròrroga del toc de queda de la 1.00 a les 6.00 hores fins al 6 d’agost en 162 municipis, sis de Lleida.

A banda de la capital del Segrià, aquesta matinada passada ha entrat en vigor a Balaguer, Mollerussa, la Seu, Solsona i Alpicat, mentre que Tàrrega, Tremp i Alcarràs n’han quedat fora al millorar la seua situació epidemiològica.

El Govern l’aplica en aquells municipis de més de 5.000 veïns que registren 400 casos o més per 100.000 habitants durant els últims set dies. També es prohibeixen les trobades amb més de deu persones no convivents i es limita l’aforament dels esdeveniments religiosos al 70 per cent, amb un màxim de 1.000 persones.

tracking