SEGRE

Gent i virals

Aquesta és la dieta de Chris Hemsworth per convertir-se en Thor

L'actor menja vuit vegades al dia

Chris Hemsworth a 'Thor'.

Aquesta és la dieta de Chris Hemsworth per convertir-se en Thor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor australià va haver de treballar molt per aconseguir la forma física necessària per interpretar el Déu del Tro, Thor, en l'univers cinematogràfic de Marvel.

El seu entrenador personal, Luke Zocchi, i l'especialista Bobby Holland Hanton han explicat a 'Page Six' què necessita l'actor per convertir-se en Thor, el famós i rude personatge mitològic. "Chris s’ho pren molt, molt seriosament, i la forma en què es posa és fenomenal», ha explicat Hanton. Per la seva banda, Zocchi opina que tot es redueix a "la constància, el treball dur i menjar els aliments adequats". 

L'intèrpret gaudeix d'alguns àpats més abundants al dia en què menja bistec, pollastre i peix o batata amb arròs blanc. Després recorre a menjars més reduïts com batuts de proteïnes. 

En els dies de rodatge, Zocchi, amb l'ajuda del xef, és al set per assegurar-se que Chris menja en els moments adequats. "Sóc com l'àvia que li dona menjar", fa broma. 

Això no obstant, mantenir la seva ingesta de calories és només una part del procés que ha de portar a terme l’australià, ja que l’entrenament constant és clau per interpretar el seu personatge.

De fet, un dels principals desafiaments de l’estrella d’«Els venjadors» quan es tracta d’augmentar el seu volum és consumir prou per alimentar el seu cos. «Quan ens preparem per a pel·lícules com ‘Thor’, hi ha un augment massiu de menjar», afirma l’expert, que afegeix: "Chris menja unes vuit vegades al dia, ja que necessita treballar molt dur per desenvolupar una gran massa muscular», destaca. Hemsworth va descobrir que amb un àpat realment abundant se sent massa pesat, per la qual cosa va haver de canviar la rutina i fer menjades de 450 calories dividides en vuit. Per aquesta raó, ha de menjar cada dues hores i obtenir 450 calories cada vegada. 

A banda d'una dieta equilibrada, l'actor ho combina amb entrenaments intensos, d'una hora de durada. "A la gent el sorprèn que no s’entreni més d’una hora en una sessió, però es tracta d’un entrenament pesat, que generalment acabem en una hora molt intensa", afirma Zocchi. 

tracking