SEGRE

COMERÇ NOVES OBERTURES

Galeria fotogràfica | L'obertura de la botiga de Conforama a Lleida

La multinacional afirma que vol “contribuir al creixement de la ciutat”

El nou accés entre Cappont i Copa d’Or.

El nou accés entre Cappont i Copa d’Or.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conforama, la multinacional francesa especialitzada en equipament i mobiliari de la llar, obre avui el seu nou establiment ubicat a la zona d’expansió de Copa d’Or. El director general de Conforama Iberia, David Almeida, va destacar que aquesta obertura ha comportat la creació de gairebé mig centenar de llocs de treball i va detallar que disposa d’una superfície de venda de 4.041 metres quadrats i un magatzem de 3.500. És el segon i el més gran de la ciutat darrere del Carrefour de Ronda, sense comptar els del sector del bricolatge o construcció.

És el setè Conforama de Catalunya i a la Península n’hi ha 56, amb el que obrirà a Lleó la setmana vinent.

Almeida va destacar la seua voluntat de “contribuir al creixement de la ciutat i de Conforama a Catalunya, i formar part del marc econòmic i empresarial de la zona”. “Obrir una botiga en un context tan complicat que ens ha tocat per la pandèmia té un mèrit infinit”, va subratllar.

Per la seua part, el director de la botiga, Luis Miguel Rodríguez, va assenyalar que “venim a sumar” i va aprofitar per anunciar grans descomptes als seus productes.

L’alcalde, Miquel Pueyo, va agrair l’“aposta” de Conforama per Lleida. “L’empenta de la iniciativa privada creant espais comercials d’envergadura, però integrats a la trama urbana, és important i el paper de l’administració ha de ser generar sinergies perquè arrelin a la ciutat”, va dir després de la inauguració.

Lleida TV ofereix avui de 10.00 a 11.00 un programa en directe del primer dia d’obertura al públic.

Nou accés per connectar Cappont amb Copa d’Or

Conforama ha finançat el vial que uneix Cappont i Copa d’Or a través dels carrers Riu Ebre i Maria Montessori creuant l’Ll-11. Descongestionarà la rotonda del Mestre, únic accés fins ara a Copa d’Or des de l’Ll-11. “Ajuda a transformar la barrera que suposa ara aquesta carretera en una avinguda urbana”, va dir Pueyo.

tracking