SEGRE

Carrizosa afirma que l'expulsió de Burrel del grup municipal de Cs no té valor perquè Ribes estava expedientada

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa durant una roda de premsa.

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa durant una roda de premsa.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de Ciutadans va acordar al juliol expulsar José María Córdoba i Ángeles Ribes del grup municipal a la Paeria i substituir aquesta última per María Burrel com a portaveu. Tanmateix, Ribes i Córdoba han expulsat ara Burrel del grup municipal i l'acusen de promoure l'expulsió dels altres dos edils del grup "pel seu interès personal", segons ha afirmat Ribes aquest mateix dijous en roda de premsa. Però, què en pensa la direcció del partit en tot aquest culebró? Doncs en declaracions ahir a SEGRE, el líder Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, va afirmar que “les decisions que adoptin dos militants incursos en un expedient disciplinari no tenen cap valor ni a escala del partit ni de l’ajuntament”, per la qual cosa es va mostrar totalment convençut que no hi haurà cap problema perquè Burrel sigui la representant del grup de Ciutadans a la Paeria.

Carrizosa va justificar al juliol l'expedient a Ribes per estar "apoltronada" i va argumentar la decisió de canviar-la com a portaveu del grup municipal en base a les queixes dels militants "des de fa anys".

El grup de Cs a la Paeria va comunicar a Burrel la decisió de fer-la fora dimecres a les 8 h i, poc després, a les 12.20 h Ribes i Córdoba van rebre un correu electrònic del partit en què es notificava als dos regidors la seva expulsió de Ciutadans.

tracking