SEGRE

COMERÇ ZONA ALTA

Paradistes d'un mercat de Lleida protesten per l'“abandó” de l'espai

Van col·locar pancartes contra la Paeria i la Urbana les va retirar ahir a primera hora || El PSC critica la “inacció” del govern i Gispert promet que el rehabilitaran

Dos de les pancartes que van col·locar els paradistes. Totes van ser retirades per la Guàrdia Urbana ahir a primera hora del matí.

Dos de les pancartes que van col·locar els paradistes. Totes van ser retirades per la Guàrdia Urbana ahir a primera hora del matí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els paradistes del mercat municipal de Ronda-Fleming van penjar aquesta setmana diverses pancartes a l’exterior de l’edifici per denunciar que se senten “abandonats” per la Paeria. Asseguren que “no està treballant per netejar ni reformar el mercat i es nega a llogar les parades buides als interessats”.

Així ho va afirmar ahir Jaume Soria, president dels paradistes, que va avançar que faran “més accions”, per trobar una solució per al mercat, ja que actualment amb prou feines té obertes una desena dels seus trenta llocs. Els paradistes estan ara en règim de lloguer després de finalitzar la concessió el novembre de 2020. “El contracte és de dos anys i no sabem què passarà després”, va dir Soria. Les pancartes van ser retirades ahir a primera hora del matí per la Guàrdia Urbana.

Gispert va dir que van treure les pancartes “perquè eren en un edifici municipal i sense permís”

Arran d’aquest fet, l’edil socialista Carme Valls va criticar la “inacció” del govern municipal amb aquest mercat i es va preguntar quan tornaran a licitar les parades buides, “ja que serviria per estimular-lo”. Per la seua part, el cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, va emmarcar aquesta situació dins “del desordre i la fallida” del govern municipal, “que viu de la propaganda i no té cap pla de dinamització comercial”.

En resposta, l’edil de Mercats, Marta Gispert, va retreure al PSC “que demani responsabilitats quan van ser ells els que van deixar morir al mercat”. Va recordar que “no hem rebut cap oferta quan traiem a licitació les parades i s’haurien de tornar a treure a concurs”. Al seu torn, va justificar la retirada de les pancartes “perquè eren en un edifici municipal i sense permís”, i va assegurar que el de Fleming “serà un mercat modern i del segle XXI quan comencin les obres en un termini màxim de dos anys”.

Dos de les pancartes que van col·locar els paradistes. Totes van ser retirades per la Guàrdia Urbana ahir a primera hora del matí.

Dos de les pancartes que van col·locar els paradistes. Totes van ser retirades per la Guàrdia Urbana ahir a primera hora del matí.SEGRE

tracking