SEGRE

TRIBUNALS ACCIDENTS

Presó per al conductor acusat de matar una parella a Lleida

Va donar positiu en alcohol i drogues i va fugir del lloc de l'accident || El jutjat de guàrdia va decretar-ne ahir l'ingrés en presó provisional comunicada i sense fiança

Els fets van tenir lloc a la presó de Lleida el 2018.

Els fets van tenir lloc a la presó de Lleida el 2018.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat de guàrdia de Lleida va acordar ahir l’ingrés en presó provisional comunicada i sense fiança per al conductor detingut per l’accident mortal de la nit de divendres a l’A-22 a Lleida, en el qual van morir Josep Pepo Lladonosa, de 41 anys, i la seua parella, Maria Masip, de 39.

El detingut, de 38 anys i també veí de la capital del Segrià, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i drogues, a més que va fugir del lloc del sinistre. L’home està acusat de dos homicidis per imprudència greu, delicte contra la seguretat viària, conducció sota els efectes de l’alcohol i omissió del deure de socors.

Els fets es van produir a les 23.48 hores de divendres, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra que es trobava en una gasolinera de l’N-240, situada paral·lela a l’A-22, va veure un totterreny circulant per l’autovia en sentit Lleida amb un fort cop a la part davant i una roda punxada. Mentre feien les gestions, un altre conductor va alertar els agents que a prop del lloc s’havia produït un accident. Els efectius que es van traslladar al lloc van localitzar dos persones mortes i les restes de la motocicleta en la qual viatjaven. Al lloc també van trobar la matrícula del vehicle que havia fugit.

Des de començament d’any, són 26 les persones que han perdut la vida en accidents a les carreteres lleidatanes, onze més que en el mateix període de l’any passat i tan sols una més de les que es van comptabilitzar el 2019. La primera víctima del setembre es va produir el dia 3, quan va morir un motorista en una sortida de via a la C-13 a Castell de Mur.

Així mateix, l’agost passat hi va haver cinc víctimes, dos a l’A-2 a Cervera i Bellpuig, una altra a la C-14 a Artesa de Segre i dos als nuclis urbans de Lleida i Tàrrega.

tracking