SEGRE

ADMINISTRACIÓ NORMATIVA

'No' a la revisió d'ofici del pla de Torre Salses que volia el Comú de Lleida

Els terrenys del pla de Torre Salses.

Els terrenys del pla de Torre Salses.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat no elaborarà l’informe que va sol·licitar a l’agost la Paeria sobre Torre Salses, que tenia com a objectiu valorar el possible inici d’un expedient de revisió d’ofici i la nul·litat de l’acord d’aprovació definitiva del 2018 de la modificació puntual del pla parcial urbanístic de Torre Salses (SUR 42), promogut per part d’Eurofund. Amb aquesta resolució es posa fi a aquesta qüestió, que va costar la sortida del Comú del govern municipal.

I és que el mes de juny aquest grup va demanar la revisió de l’expedient al·legant que faltaven informes, mentre que per la seua part els serveis tècnics d’Urbanisme i el secretari general de l’ajuntament van determinar que no procedia i l’Oficina Territorial d’Acció i Avaluació Ambiental i la comissió territorial d’Urbanisme van concloure, a petició de la Paeria, que la tramitació va ser correcta.

La Paeria indica que la subdirecció general d’Assistència Jurídica i d’Innovació a l’Administració Local veu improcedent dirigir la documentació de la consulta plantejada pel consistori a la Comissió Jurídica Assessora perquè no reuneix els requisits d’admissibilitat.

Per la seua banda, el cap de l’oposició, Fèlix Larrosa, va demanar al govern municipal que deixés “de fer el ridícul impedint iniciatives que generen ocupació, riquesa i prosperitat”.

tracking