SEGRE

HABITATGE LLOGUER

Denuncien l'amo d'un apartament de Lleida per assetjament immobiliari

Davant dels Mossos per no validar pagaments, amenaçar-los i tallar-los la llum

Els apartaments. Són del grup Sansi i estan a l’avinguda d’Alcalde Porqueres.

Els apartaments. Són del grup Sansi i estan a l’avinguda d’Alcalde Porqueres.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una parella ha denunciat dos vegades davant dels Mossos d’Esquadra els amos del bloc d’apartaments on residien en règim de lloguer per “assetjament i amenaces”. En les denúncies, asseguren que des de feia setmanes volien fer-los fora del seu apartament, per la qual cosa han patit tota mena de situacions d’assetjament, “des de negar-se a validar el pagament de la mensualitat fins a tallar-nos la llum, a més d’amenaçar-nos”. Els apartaments són els del grup Sansi, gestionats per la societat Camparan S.L.

i, segons la denunciant, els problemes van començar fa mesos. “Estàvem allotjats des de novembre i tot anava bé fins que la direcció va dir al meu marit, que treballa a l’obra, que volien fer reformes i es va oferir per fer-les a canvi de compensar el deute que teníem amb ells de 100 euros”.

Va dur a terme la reforma i quan vam anar a pagar el setembre la responsable dels apartaments va dir que les obres eren un nyap, van començar a discutir i es van negar a donar-nos el rebut del pagament”, va dir la denunciant. L’endemà ho van tornar a reclamar i la propietària ens va dir que no, que havíem de marxar havent pagat nosaltres el mes sencer. La parella va trucar als Mossos fins a dos vegades per aconseguir el rebut i “quan els agents se’n van anar, es van negar a segellar-lo i ens va tornar a dir que ens n’anéssim a crits”.

És per això que la parella va presentar al setembre una denúncia contra els amos per assetjament i amenaces, adjuntant un enregistrament d’àudio amb “tots els improperis de la propietària”. Va afegir que a començaments d’octubre “ens arriba una carta en la qual la propietat ens amenaçava si no deixàvem l’apartament i ens informava que el lloguer passava de 650 a 950 euros per la pujada del preu de la llum”. Va indicar que la propietària “no va acceptar cap pagament i diumenge dia 2 ens va tallar la llum sense avisar i ho vam tornar a denunciar”.

Al final, la parella ha trobat un altre pis de lloguer, però ha decidit mantenir la denúncia “perquè ningú no torni a patir aquest assetjament”.Aquest diari ha intentat en reiterades ocasions contactar amb el grup Sansi i conèixer la seua versió, però no hi ha hagut cap resposta per la seua part.

tracking