SEGRE

CERTÀMENS SERVEIS

Municipàlia omple els hotels al 100% i preveu superar les xifres del 2019

La fira d'equipaments urbans tindrà 300 expositors i espera més visitants que abans de la pandèmia || Amplia la superfície coberta amb una gran carpa

Solé, Talarn, Pueyo, Saltó, Cerdà i Oró, amb els cartells de Municipàlia i Innocàmping d’aquest any.

Solé, Talarn, Pueyo, Saltó, Cerdà i Oró, amb els cartells de Municipàlia i Innocàmping d’aquest any.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La celebració de la fira Municipàlia i del saló Innocàmping entre dimarts i dijous vinents provocarà que tots els hotels de Lleida pengin aquests dies el cartell de complet.

Així ho van assegurar ahir els responsables de Fira de Lleida, que ho atribueixen que “l’interès per venir ha augmentat tant entre els expositors com els visitants i aquesta setmana molts hotels ja estan plens”. El president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó, i el director de la Fira, Oriol Oró, van vaticinar que “tindrem xifres similars o millors que les del 2019, les peticions per poder assistir han estat molt nombroses”.

Per tot això, preveuen que Municipàlia, fira biennal dedicada als equipaments i serveis municipals, sigui un èxit després del final de les restriccions per la Covid..

“Ja no tindrem limitació d’aforament, però utilitzarem els mateixos sistemes de control de les mesures de seguretat sanitàries fets servir a la fira de Sant Miquel, com les càmeres de vigilància”, va dir Oró, que va afegir que “habilitarem una carpa de 1.000 metres quadrats al costat del Palau de Vidre per donar resposta a les peticions dels expositors d’estar en un espai cobert”.

L’alcalde, Miquel Pueyo, va dir que hi haurà més de 300 expositors i 40 activitats paral·leles, a més d’una representació de 7 països llatinoamericans. Al seu torn, el president de la Diputació, Joan Talarn, va afirmar que l’ens habilitarà un estand “per informar els municipis sobre els fons europeus i el que necessitin”, i el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, va elogiar la “valentia” de Fira de Lleida “per seguir endavant a pesar de les dificultats”.

Les polítiques d’impuls als municipis rurals, a debat

Diputació i Generalitat celebraran el dia 21, en el marc de Municipàlia, unes jornades en què exposaran les seues polítiques d’impuls als municipis rurals. El president de la corporació provincial, Joan Talarn, i el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, van explicar que es debatrà sobre habitatge, polítiques digitals i urbanisme. Així mateix, la Diputació comptarà amb una oficina d’informació als municipis, que atendrà consultes sobre els fons Next Generation o subvencions.

tracking